Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2013 12:35 - Джордан - поп фолк певец , биография , кариера
Автор: djordan Категория: Музика   
Прочетен: 7983 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Джордан притежава един от най-добрите гласове на съвременната поп-фолк сцена. Талантът му е безспорен и многократно признаван от негови колеги и различни музикални критици. Топлият и лиричен тембър му донесе определението „най-романтичният глас на България”, а изключителната орнаментиката му помага с лекота да изпълнява песни във всички жанрове.

Най-голямото му предимство: Талантлив млад изпълнител, на който специалистите предричат блестящо бъдеще. Още с появата на първите си две песни „Само моя” и „Истинска” завладя сърцата на феновете. Джордан има усет за купона и превъзходно усеща настроенията на публиката. Готов е винаги да експериментира и да провокира, с което допълнително поддържа интереса върху себе си. Демонстрира и различни свои хобита и домашни любимци, сред които и последната му придобивка- прасенцето Лейди Гага.

 
Девиз: “Всеки сам трябва да гони мечтите си и ако не ги постигне да вини единствено себе си!” image
Джордан рамо до рамо с Gabbana


След като демонстрира завидни умения в области извън музикалната сцена, като кулинарията и отглеждането на прасе домашен любимец,  Джордан е готов да извади още един

скрит талант от ръкава си – този на моден дизайнер. Така славеят на „Ара мюзик” е на път да постави своето име редом до това на световните корифеи като Кавали, Фере и Габана.

Именно в такава нетипична роля на моден гуру влиза Джордан в най-новото си видео „Тънките неща”, вдъхновено от най-мащабните и завладяващи световни модни дефилета.

 „Като малък много се захласвах модата. На 10 години имах своя колекция. Една от сестрите ми постоянно ме караше да шия рокли за нейните кукли” – разказва певецът и допълва– „За сюжета на видеото се повлиях от любимия си дизайнер Габана и от уникалните модни спектакли, които той прави. Ето защо, реших да направя нещо подобно и в „Тънките неща”.

В сюжета на изключително пъстрото и изпълнено с динамика видео ставаме свидетели на усилената подготовка и генералната репетиция на грандиозното модно шоу, с което Джордан и екипът му ще изненадат всички ценители на екстравагантния вкус и ще направят своя прощъпулник в света на модата. Изпълнителят на „Ара мюзик” ни позволява да открехнем завесата на случващите се бекстейдж събития и да наблюдаваме от първия ред последните приготовления за голямото модно ревю на JORDAN’s Fashion.

Но изненадите не свършват дотук. Между изваяните тела на кръшните манекенки се прокрадва и Лейди Гага – домашния любимец на Джордан. Каква роля е отредена на малкото прасенце можете да разберете ако гледате „Тънките неща” само по Фен ТВ.
image



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: djordan
Категория: Музика
Прочетен: 14635
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930